Kjo faqe web përdor cookies për të ofruar një përvojë më të mirë. Me vazhdimin e navigation pranon përdorimin e cookies nga ana jonë OK

Articoli

 

Articoli

Shkruaj parametrat për kërkim

DataPërshkrimi
23/09/2020Vacancy announcement - nr. 1 project assistant/interpreter (IPA 2019)
18/09/2020STATEMENT FROM THE HEADS OF MISSION OF FRANCE, GERMANY, ITALY, THE UNITED KINGDOM, AND THE UNITED STATES ON THE ATTEMPTS TO DISCREDIT OR UNDERMINE THE MISSION OF THE KSC/SPO
17/09/2020Njoftim për shërbimin e vizave
17/09/2020Presentazione: Strumenti SIMEST per l’internazionalizzazione delle imprese italiane
27/08/2020Statement from the Heads of Mission of France, Germany, Italy, the United Kingdom, and the United States
10/08/2020Referendum Costituzionale del 20 e 21 settembre 2020 – Elettori iscritti AIRE temporaneamente in altra circoscrizione consolare (temporanei altra sede)
07/08/2020Commemorazione del 64° anniversario del disastro di Marcinelle - Messaggio del Ministro Di Maio
28/07/2020Referendum Costituzionale del 20 - 21 settembre 2020
23/07/2020Referendum Costituzionale del 20 e 21 settembre 2020 - Elettori temporaneamente all'estero
20/07/2020Njoftim për shërbimin e vizave
20/07/2020Referendum Costituzionale 2020 ⎮ Voto per corrispondenza dei cittadini italiani residenti all’estero
17/07/2020Supply contract notice - Supply of Equipment and Surgical Instruments for the Cardiac Surgery Unit
15/07/2020REGJISTRIMET NË UNIVERSITETE 2020/2021
14/07/2020AVVISO DI ASSUNZIONE DI UN IMPIEGATO A CONTRATTO TEMPORANEO
03/07/2020RIHYRJA NË ITALI ME LEJE QËNDRIMI TË SKADUARA MES 31 JANARIT DHE 31 KORRIKUT 2020
19/06/2020Rifillimi i shërbimit të vizave për disa kategori
05/06/2020KOMITETI KËSHILLUES I OPERAORËVE EKONOMIKË NË KOSOVË
02/06/2020Mesazhi i Ambasadorit të Italisë në Kosovë Nicola Orlando me rastin e Ditës së Republikës
29/05/2020Deklaratë e Shefes së Zyrës së BE-së/PPBE dhe shefave të misioneve të BE-së në Kosovë
11/05/2020Konkurs i artit bashkëkohor "Hapësira e jetuar - Ndryshime të perspektivës për dekaden e ardhshme"

5