Kjo faqe web përdor cookies për të ofruar një përvojë më të mirë. Me vazhdimin e navigation pranon përdorimin e cookies nga ana jonë OK

Articoli

 

Articoli

Shkruaj parametrat për kërkim

DataPërshkrimi
24/01/2023L'Ambasciatore De Riu alla Conferenza di Trieste: favorire integrazione del Kosovo grazie a cultura e "Made in Italy"
23/01/2023Ministri Tajani: “E ardhmja e Evropës në Ballkan”. Konferencë me Sistemin Italia në Trieste
12/01/2023UNDP dhe Ambasada e Italisë nënshkruan një marrëveshje për Programin e Aftësive Digjitale
28/12/2022Malet dhe ndryshimet klimatike: në Pejë hapet ekspozita “Italian Routes”
21/12/2022Konferenca e Ambasadorëve italianë, De Riu: «Në Kosovë ka mundësi investimi për kompanitë tona»
21/12/2022Ministri Tajani në Konferencën e Ambasadorëve italianë: «Ballkani është një mundësi dhe domosdoshmëri për ne»
16/12/2022Kosovë, 15 minuta duartrokitje në premierën e “La Traviata”. Ambasadori italian De Riu: «Kultura një mjet paqeje»
14/12/2022Nisma e Ballkanit Perëndimor në Elettra: Thirrje për shkencëtarët nga Ballkani Perëndimor për kërkimin e rrezatimit sinkrotron
12/12/2022"La Traviata" dhe ato pyetje dashurie pa kohë. Në Prishtinë opera e përjetshme e Verdit
10/12/2022Kosovë: Deklaratë e Quint-it dhe BE-së për shtyrjen e zgjedhjeve në katër komunat veriore
06/12/2022Thirrje për vlerësim të jashtëm të projektit “PEDAKOS” financuar nga Agjencia Italiane e Zhvillimit AICS. Afati deri më 15 dhjetor
28/11/2022Ministri i Jashtëm Tajani: duhet të përshpejtohet procesi i integrimit të Ballkanit në BE
25/11/202225 novembre: Giornata Internazionale per l’Eliminazione della Violenza contro le Donne
22/11/2022Misioni në Kosovë i Ministrit të Punëve të Jashtme Tajani dhe atij të Mbrojtjes Crosetto
11/11/2022Recetat e dialogut. Në Kosovë mbahet "Java e kuzhinës italiane në botë"
06/11/2022Ministri Tajani telefonon kryeministrin Kurti dhe Presidentin Vuçiq: “Thirrje për moderim, Italia e angazhuar në Ballkan”
04/11/2022Kurse të italishtes në Qendrën e Gjuhëve në Universitetin "Hasan Prishtina", regjistrimi i hapur
29/10/2022Capossela: “Unë, Italia dhe bota shpirtërore përtej Adriatikut”. Koncert në Pejë, më 8 nëntor
17/10/2022The drug situation in Kosovo and its repercussion on national security. Forum at the Embassy
17/10/2022Ambasada e Italisë në Prishtinë: shpallje konkursi për rekrutimin e një nëpunësi me kontratë për pozitën asistent administrativ

5