Kjo faqe web përdor cookies për të ofruar një përvojë më të mirë. Me vazhdimin e navigation pranon përdorimin e cookies nga ana jonë OK

Articoli

 

Articoli

Shkruaj parametrat për kërkim

DataPërshkrimi
02/10/2023A Pristina tappa finale del "Sanremo Giovani World Tour". De Riu: musica strumento di pace
29/09/2023Corsi di italiano (gratuiti) al Centro Linguistico dell’Università “Hasan Prishtina”. Pre-iscrizioni on-line per 4 livelli
27/09/2023“Sanremo Giovani World Tour” ndalon në Prishtinë. Të ftuar special MC Kresha dhe Lyrical Son
26/09/2023Pajtimi, gjithëpërfshirja dhe të drejtat e njeriut: "Bando Balcani" 2023 online, aplikimet deri më 30 shtator
25/09/2023Biseda telefonike e Ministrit të Jashtëm Tajani me Kryeministrin kosovar Kurti dhe Presidentin serb Vuçiq
18/09/2023Il Ministro Tajani a New York per l'UNGA: regione Balcani Occidentali prioritaria per Italia
10/08/2023Nimsa të paqes dhe humanitare: grante për propozime nga ON dhe ente publike italiane, aplikimet deri më 31 tetor 2023
08/08/2023Messaggio del Ministro degli Affari Esteri Tajani in occasione del 67° anniversario della tragedia di Marcinelle
28/07/2023Deklaratë e QUINT-it dhe BE-së në Kosovë për vendimin e 28 korrikut të Ministrisë së Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë
17/07/2023Borse di studio offerte dal Ministero degli Esteri italiano per l'anno accademico 2023-2024. La graduatoria finale
10/07/2023Tajani në Forumin e Dubrovnikut: “Ballkanit prioritet për Italinë. Të ulen tensionet në Kosovë”
07/07/2023De Riu në RTK: "Masat e BE-së të kthyeshme, të menduara për të inkurajuar deeskalimin. Kthim i menjëhershëm në Dialog"
21/06/2023NaturKosovo: Hapet thirrja për bizneset e vogla në sektorin e turizmit, aplikimet deri më 31 korrik 2023
15/06/2023Projekti NaturKosovo: fillojnë punimet e mirëmbajtjes së Rrugës Dinarike në Kosovë
02/06/2023Më 2 qershor, Amb. De Riu: solidaritet me ushtarët e plagosur dhe thirrje për de-eskalim
28/05/2023Deklaratë nga Ambasadat e Francës, Gjermanisë, Italisë, Mbretërisë së Bashkuar, SHBA-së dhe BE-së në Kosovë
26/05/2023Deklaratë e përbashkët për dhunën në veri të Kosovës nga Franca, Italia, Gjermania, Mbretëria e Bashkuar dhe SHBA
19/05/2023Deklaratë me rastin e 7 vjetorit të vendimit të Gjykatës Kushtetuese për Manastirin e Deçanit
19/05/2023Paolo Fresu dhe muzika e integrimit: koncert në Kino Armata në Prishtinë, më 5 qershor
19/05/2023Dichiarazione congiunta di Francia, Germania, Italia, Regno Unito e Stati Uniti d’America sul Kosovo

5