Kjo faqe web përdor cookies për të ofruar një përvojë më të mirë. Me vazhdimin e navigation pranon përdorimin e cookies nga ana jonë OK

Ambasadori Sardi takon Ministrin e Integrimit Evropian të Kosovës

Data:

26/07/2016


Ambasadori Sardi takon Ministrin e Integrimit Evropian të Kosovës

Ministri i Integrimit Evropian i Republikës së Kosovës, z. Bekim Çollaku priti në një takim Ambasadorin Sardi, ku u bisedua për perspektivën evropiane të vendeve të Ballkanit Perëndimor, e cila u konfirmua edhe në Samitin e Parisit, të mbajtur më 4 korrik.

Ambasadori Sardi konfirmoi gatishmërinë e Italisë për të forcuar më tej bashkëpunimin dhe praninë italiane në Kosovë.


155