Kjo faqe web përdor cookies për të ofruar një përvojë më të mirë. Me vazhdimin e navigation pranon përdorimin e cookies nga ana jonë OK

Shfaqja e orkestrës italiane “Spartiti per Scutari”

Data:

03/08/2016


Shfaqja e orkestrës italiane “Spartiti per Scutari”

Me rastin e "Ditëve të Diasporës", organizuar nga Ministria e Diasporës së Kosovës ka perfomuar edhe orkestra italiane “Spartiti per Scutari”.

Në foto, orkestra “Spartiti per Scutari”, së bashku me Ministrin e Diasporës së Kosovës, Valon Murati, profesorshën Maria Teresa Indellicati e Shoqatës Ipsia Acli, që ka promovuar projektin "Partitura për Shkodren në rrënjët e muzikës së saj" dhe Ambasadori Sardi.


157