Kjo faqe web përdor cookies për të ofruar një përvojë më të mirë. Me vazhdimin e navigation pranon përdorimin e cookies nga ana jonë OK

Takim me Ministren për Dialog

Data:

05/08/2016


Takim me Ministren për Dialog

Ministrja për Dialog e Republikës së Kosovës, Edita Tahiri, priti Ambasadorin Sardi për ta njoftuar me progresin e dialogut që po zhvillohet me Serbinë dhe për përspektiven e hapave të ardhshëm, që kanë rëndësi thelbësore për stabilitetin dhe vazhdimësinë e procesit të integrimit evropian për të gjithë rajonin, gjë që Italia mbështet dhe inkurajon.


158