Kjo faqe web përdor cookies për të ofruar një përvojë më të mirë. Me vazhdimin e navigation pranon përdorimin e cookies nga ana jonë OK

Ambasadori Sardi takoi Ministren e Drejtësisë

Data:

08/08/2016


Ambasadori Sardi takoi Ministren e Drejtësisë

Ambasadori Sardi sot pati një takim Ministren e Drejtësisë, Dhurata Hoxha, me të cilën bisedoi për marrëdhëniet e shkëlqyera dypalëshë italo-kosovare dhe për mundësinë e thellimit të mëtejshëm në fushën e sundimit të ligjit, në kuadër të përspektivës së integrimit evropian të Kosovës.


159