Kjo faqe web përdor cookies për të ofruar një përvojë më të mirë. Me vazhdimin e navigation pranon përdorimin e cookies nga ana jonë OK

Shfaqja teatrore "Guximi i kohës". Njerëz dhe vlera të Lëvizjes Moderne

Data:

12/10/2016


Shfaqja teatrore

Në kuadër të Javës së gjuhës italiane ne botë – edicioni i XVI-të

Ambasada e Italisë në Prishtinë në bashkëpunim më Teatrin Kombëtar të Kosovës  kanë shfaqur:

Guximi i kohës. Njerëz dhe vlera të Lëvizjes Moderne, një shfaqje teatrore nga Paola Albini me Enrico Ballardini e Elio Baldi Cantù

 


168