Kjo faqe web përdor cookies për të ofruar një përvojë më të mirë. Me vazhdimin e navigation pranon përdorimin e cookies nga ana jonë OK

NJOFTIM – Referendumi Kushtetues 2016

Data:

22/11/2016


NJOFTIM – Referendumi Kushtetues 2016

 

Zyra Konsullore e kësaj Ambasade, për të lehtësuar aktivitetin e votimit të bashkatdhetarëve që kanë të drejtë vote, do të jetë e hapur të shtunën dhe të dielen (26-27 nëntor 2016) nga ora 10:00 deri 12:00 dhe nga ora 14:00 deri 16:00.


178