Kjo faqe web përdor cookies për të ofruar një përvojë më të mirë. Me vazhdimin e navigation pranon përdorimin e cookies nga ana jonë OK

Festimi i 4 Nëntorit, Ditës së Bashkimit Kombëtar dhe Forcave të Armatosura

Data:

04/11/2017


Festimi i 4 Nëntorit, Ditës së Bashkimit Kombëtar dhe Forcave të Armatosura

Në bazën “Film City” në Prishtinë, pranë Italian National Support Element (ITA-NSE), me një ceremoni të ngritjes së flamurit, në prani të ushtarëve të kontingjentit italian në misionin NATO-KFOR, u përkujtua 4 nëntori, Dita e Bashkimit Kombëtar dhe Forcave të Armatosura.

Komandanti i KFOR-it Gjen. D. Giovanni Fungo dhe Ambasadori Piero Cristoforo Sardi, në fjalën e tyre në ceremoni, theksuan domethënien e kësaj dite duke kujtuar të rënët, vlerën dhe sakrificën e tyre, si dhe rëndësinë që sot ka roli dhe angazhimi i Forcave të Armatosura italiane, në Itali dhe misionet jashtë vendit.


221