Kjo faqe web përdor cookies për të ofruar një përvojë më të mirë. Me vazhdimin e navigation pranon përdorimin e cookies nga ana jonë OK

Java kundër korrupsionit në Kosovë (3-9 dhjetor 2017)

Data:

04/12/2017


Java kundër korrupsionit në Kosovë (3-9 dhjetor 2017)

Për të shënuar 9 dhjetorin, Ditën ndërkombëtare kundër korrupsionit në Kosovë, edhe këtë vit u organizua java kundër korrupsionit, nga data 3 deri më 9 dhjetor, e cila parasheh një kalendar të ngjeshur ngjarjesh.

Me rastin e fillimit të Javës kundër korrupsionit, të hënën më 5 dhjetor, Ambasadori Sardi, së bashku me Shefen e Zyrës së BE-së në Kosovë dhe Ambasadorët e Francës, Gjermanisë, Mbretërisë së Bashkuar dhe Shteteve të Bashkuara të Amerikës, mori pjesë në një konferencë për media. Njëherit, secili nga ambasadorët kanë regjistruar nga video një mesazh për t’u shpërndarë online në mediat lokale dhe ato kryesore të Kosovës.

Video-mesazhi i Ambasadorit

Konderenca pë media e Ambasadorëve të Quint-it

Ngjarja përmbyllëse e javës kundër korrupsionit


224