Kjo faqe web përdor cookies për të ofruar një përvojë më të mirë. Me vazhdimin e navigation pranon përdorimin e cookies nga ana jonë OK

Ambasadori Nicola Orlando takoi Kryetarin e Kuvendit të Kosovës Glauk Konjufca

Data:

17/01/2020


Ambasadori Nicola Orlando takoi Kryetarin e Kuvendit të Kosovës Glauk Konjufca

Sot, Ambasadori Nicola Orlando u takua me Kryetarin e Kuvendit të Kosovës, Glauk Konjufca.

Në një takim miqësor njohës, Ambasadori uroi Kryetarin e Kuvendit të Kosovës, Glauk Konjufca për zgjedhjen e tij. Gjatë takimit u konfirmua bashkëpunimi i shkëlqyeshëm midis dy Vendeve dhe mbështetja e Italisë për institucionet demokratike të Kosovës.


314