Kjo faqe web përdor cookies për të ofruar një përvojë më të mirë. Me vazhdimin e navigation pranon përdorimin e cookies nga ana jonë OK

Ambasadori Nicola Orlando takoi Kryetarin e Vetëvendosjes Albin Kurti

Data:

23/01/2020


Ambasadori Nicola Orlando takoi Kryetarin e Vetëvendosjes Albin Kurti

Ambasadori, Nicola Orlando takoi sot Kryetarin e Vetëvendosjes dhe Kryeministrin e mandatuar të Republikës së Kosovës, Albin Kurti.

Gjatë takimit, Kurti uroi Ambasadorin Orlando për detyrën e re, si dhe e njoftoi për situatën aktuale politike dhe përpjekjet për krijimin qeverisë së re të Republikës së Kosovës.

Nga ana e tij, Ambasadori Orlando konfirmoi mbështetjen e Italisë për Kosovën dhe përsëriti urgjencën e formimit të një ekzekutivi të ri që do të përqendrohej në reformat ekonomike, sociale e sundimin e ligjit, si dhe në avancimin e dialogut me Beogradin dhe integrimin euro-atlantik të Vendit.


318