Kjo faqe web përdor cookies për të ofruar një përvojë më të mirë. Me vazhdimin e navigation pranon përdorimin e cookies nga ana jonë OK

Dita e Dantes 2021 - 25 mars - konkurs me temë vargun e fundit të Ferrit

Data:

05/02/2021


Dita e Dantes 2021 - 25 mars - konkurs me temë vargun e fundit të Ferrit

Ambasada e Italisë në Prishtinë në bashkëpunim me Institutin Italian të Kulturës në Tiranë me rastin e kremtimeve për shtatëqind vjetorin e ndarjes nga jeta të Dante Alighieri-t, babait të gjuhës italiane si dhe një prej simboleve më të rëndësishme të Italisë në botë, për Ditën e Dantes 2021, u ofron të gjithë të pasionuarve të tij, një konkurs me temë vargun e fundit të Ferrit Kënga XXXIV, v.139: "dhe dolëm kështu për të parë sërish yjet"

Për më shumë informacione për konkursin kliko këtu.


399