Kjo faqe web përdor cookies për të ofruar një përvojë më të mirë. Me vazhdimin e navigation pranon përdorimin e cookies nga ana jonë OK

Itali-Kosovë: Ambasadori De Riu i dorëzon letrat kredenciale Presidentes Osmani

Data:

30/09/2021


Itali-Kosovë: Ambasadori De Riu i dorëzon letrat kredenciale Presidentes Osmani

Ambasadori i ri i Italisë në Kosovë, Antonello De Riu, këtë pasdite i dorëzoi Letrat Kredenciale Presidentes së Republikës së Kosovës, Vjosa Osmani, në një ceremoni të mbajtur në Zyren e Presidentes.

Në takimin e mbajtur pas ceremonisë, Ambasadori dhe Presidentja theksuan marrëdhëniet shkëlqyera dypalëshe dhe forcimin e tyre të mëtejshëm gjatë mandatit që sapo ka filluar të Shefit të ri të Misionit.

Lexoni komunikaten në faqen e internetit të Presidencës së Republikës së Kosovës


Vendi:

Prishtinë

Autori:

Ambasada e Italisë

431