Kjo faqe web përdor cookies për të ofruar një përvojë më të mirë. Me vazhdimin e navigation pranon përdorimin e cookies nga ana jonë OK

Master në Studime Ekonomike në Institutin Universitar Evropian: Fushata e rekrutimit të adhshëm

Data:

05/01/2022


Master në Studime Ekonomike në Institutin Universitar Evropian: Fushata e rekrutimit të adhshëm

Ministria Italiane e Punëve të Jashtme dhe Bashkëpunimit Ndërkombëtar, për vitin akademik 2022-2023 do të ofrojë dy bursa 12-mujore për studentë italianë dhe dy bursa 12-mujore për studentë të huaj në EUI – European University Institute, për të ndjekur Masterin e ri në Studime Ekonomike.

Një webinar informativ me pyetje/përgjigje do të zhvillohet më 26 janar 2022 nga ora 17:00 deri në orën 18:00 CET në Zoom. Është një sesion informues për aplikantët e mundshëm, i udhëhequr nga profesori Andrea Ichino, Shef i Departamentit të Ekonomisë.

Informacionin përkatës dhe link-un e regjistrimit e gjeni këtu.


Vendi:

Roma

Autori:

Italian Ministry of Foreign Affairs and International Cooperation

449