Kjo faqe web përdor cookies për të ofruar një përvojë më të mirë. Me vazhdimin e navigation pranon përdorimin e cookies nga ana jonë OK

Emergjenca COVID-19: pezullimi i përkohshëm i shërbimeve konsullore dhe të vizave për datën, 7 janar 2022

Data:

06/01/2022


Emergjenca COVID-19: pezullimi i përkohshëm i shërbimeve konsullore dhe të vizave për datën, 7 janar 2022

Pas disa rasteve pozitive të konstatuara në Ambasadë, Zyra e zizave dhe ajo konsullore do të jenë të mbyllura për publikun të premten, 7 janar 2022. Terminet e planifikuara për këtë ditë do të riprogramohen. Rihapja për publikun është planifikuar për të hënën, 10 janar 2022.

 


Vendi:

Pristina

Autori:

Ambasciata d'Italia

450