Kjo faqe web përdor cookies për të ofruar një përvojë më të mirë. Me vazhdimin e navigation pranon përdorimin e cookies nga ana jonë OK

Articoli

 

Articoli

Shkruaj parametrat për kërkim

DataPërshkrimi
28/11/2022Ministri i Jashtëm Tajani: duhet të përshpejtohet procesi i integrimit të Ballkanit në BE
25/11/202225 novembre: Giornata Internazionale per l’Eliminazione della Violenza contro le Donne
22/11/2022Misioni në Kosovë i Ministrit të Punëve të Jashtme, Antonio Tajani dhe atij të Mbrojtjes Guido Crosetto
11/11/2022Recetat e dialogut. Në Kosovë mbahet "Java e kuzhinës italiane në botë"
06/11/2022Ministri Tajani telefonon kryeministrin Kurti dhe Presidentin Vuçiq: “Thirrje për moderim, Italia e angazhuar në Ballkan”
04/11/2022Kurse të italishtes në Qendrën e Gjuhëve në Universitetin "Hasan Prishtina", regjistrimi i hapur
29/10/2022Capossela: “Unë, Italia dhe bota shpirtërore përtej Adriatikut”. Koncert në Pejë, më 8 nëntor
17/10/2022The drug situation in Kosovo and its repercussion on national security. Forum at the Embassy
17/10/2022Ambasada e Italisë në Prishtinë: shpallje konkursi për rekrutimin e një nëpunësi me kontratë për pozitën asistent administrativ
16/10/2022Gjuha italiane në Kosovë: një javë kushtuar letërsisë, lojërave, muzikës dhe filmave
10/10/2022Kosovë: vizita e Ministrit të Mbrojtjes Guerini. Komanda e misionit të KFOR-it i kalon Italisë
22/09/2022Itali-Kosovë, sfida e informimit. Marrëveshje mes agjencive Ansa dhe KosovaPress
15/09/2022Elezioni politiche 2022: le schede votate dovranno pervenire entro il 22 settembre (ore 16)
25/08/2022Elezioni per il rinnovo del Parlamento italiano (25 settembre 2022): voto all’estero per corrispondenza e reati elettorali
12/08/2022“Science, She Says! Award”: aplikimet deri më 13 shtator për njohjen e shkencëtareve të reja të shquara
08/08/2022Messaggio del Ministro degli Esteri Luigi Di Maio in occasione del 66esimo anniversario della tragedia di Marcinelle
02/08/2022Kosovë-Serbi, Amb. De Riu: Duhet moderim, Prishtina bën mirë me shtyerjen e masave
01/08/2022Elezioni politiche: c'è tempo fino al 24 agosto per i temporanei che intendono votare in Kosovo
01/08/2022Kosovë: Alessandro Mahmood në Festivalin e Dua Lipës "Sunny Hill" (5 gusht 2022)
26/07/2022Redukto, riciklo, ripërdor: dizajni italian i qëndrueshëm në ekspozitë në Prishtinë

5