Kjo faqe web përdor cookies për të ofruar një përvojë më të mirë. Me vazhdimin e navigation pranon përdorimin e cookies nga ana jonë OK

Articoli

 

Articoli

Shkruaj parametrat për kërkim

DataPërshkrimi
13/06/2022Fare Cinema 2022: on-line fino al 19 giugno i grandi film d'autore italiani
06/06/2022Epidemia da COVID-19 (Coronavirus): indicazioni delle Autorità kosovare ed italiane
03/06/2022Pristina: l’impegno italiano in Kosovo al centro delle celebrazioni del 2 Giugno
28/05/2022Amb. De Riu: "Dialogo, opportunità storica per voltare pagina. La liberalizzazione dei visti per il Kosovo non può più aspettare"
20/05/2022Comunicato congiunto degli Ambasciatori di Francia, Germania, Italia, Regno Unito e Stati Uniti d'America
19/05/2022Referendum abrogativi 2022: tutte le informazioni sui 5 quesiti e il voto per corrispondenza dall'estero
19/05/2022Kosova: homazh për Pasolinin, 4 filma autorë në "Kino Armata" në Prishtinë (24-27 maj)
17/05/2022Dita botërore kundër homofobisë, transfobisë dhe bifobisë (17 maj)
29/04/2022Muzika klasike: Ansambli Goffriller nga Katania për "Chopin Piano Fest" në Prishtinë
28/04/2022Gratë dhe Shkenca: Gabriella Greison homazh për Margherita Hack në Prishtinë (10 maj)
22/04/2022Referendum: c'è tempo fino all'11 maggio per i temporanei che intendono votare in Kosovo
07/04/2022Referendum abrogativi: c’è tempo fino al 17 aprile per gli AIRE che intendono votare in Italia
05/04/2022 Antonioni dhe tetralogjia e mos komunikimit: filma autor në "Kino Armata" (25-28 prill)
25/03/2022Deklaratë e shefave të misioneve të Francës, Gjermanisë, Italisë, Mbretërisë së Bashkuar, SHBA-së dhe BE-së
24/03/2022Bashkëpunimi për Zhvillim: nënshkruhet kontrata ndërmjet AICS dhe dy OJQ-ve për realizimin e projektit "NaturKosovo"
23/03/2022Deklaratë e përbashkët (Franca, Gjermania, Italia, MB, SHBA) për Kosovën
23/03/2022Premi e contributi in favore delle traduzioni in lingua straniera di opere italiane: domande fino al 6 maggio 2022
23/03/2022Immatricolazione ai corsi della formazione superiore in Italia per studenti internazionali, anno accademico 2022-2023
23/03/2022Messaggio del Ministro degli Affari Esteri Luigi Di Maio in occasione dell'Italian Design Day 2022
21/03/2022Kosovë: Dita e Dizajnit Italian kushtuar teknologjive të reja për një të ardhme të qëndrueshme

5