Kjo faqe web përdor cookies për të ofruar një përvojë më të mirë. Me vazhdimin e navigation pranon përdorimin e cookies nga ana jonë OK

Articoli

 

Articoli

Shkruaj parametrat për kërkim

DataPërshkrimi
08/08/2022Shpallje konkursi për rekrutimin e një nëpunësi me kontratë për pozitën asistent administrativ
08/08/2022Messaggio del Ministro degli Esteri Luigi Di Maio in occasione del 66esimo anniversario della tragedia di Marcinelle
02/08/2022Kosovë-Serbi, Amb. De Riu: Duhet moderim, Prishtina bën mirë me shtyerjen e masave
01/08/2022Elezioni politiche: c'è tempo fino al 24 agosto per i temporanei che intendono votare in Kosovo
01/08/2022Kosovë: Alessandro Mahmood në Festivalin e Dua Lipës "Sunny Hill" (5 gusht 2022)
26/07/2022Redukto, riciklo, ripërdor: dizajni italian i qëndrueshëm në ekspozitë në Prishtinë
25/07/2022"Reporterët e Rinj në Dialog": Program Trajnim për gazetarë në Itali (26/9 - 07/10). Aplikimet deri më 20 gusht
25/07/2022Iniziative di pace ed umanitarie: contributi a proposte di OOII ed enti pubblici italiani, domande fino al 30 novembre
25/07/2022Pace, sicurezza e tutela dei diritti umani: on-line il “Bando Balcani” 2022, domande fino al 30 settembre
25/07/2022Fassino (Kryetar i Komisionit të Punëve të Jashtme të Dhomës) për "Repubblica": "BE të hapë më në fund dyert për Ballkanin"
25/07/2022Intervistë e Amb. De Riu për KosovaPress. Fokusi: dialogu, liberal. i vizave, ngjarjet kulturore
22/07/2022Elezioni politiche 2022: indizione e opzione di voto in Italia fino al 31 luglio per gli iscritti AIRE
10/07/2022Bashkëpunim kulturor e akademik: kontribute për vizita në Itali e Kosovë nga hulumtues, profesorë, ekspertë dhe personalitete
29/06/2022Nënsekretari Della Vedova në Prishtinë: përkrah Kosovës në rrugëtimin e saj evropian
26/06/2022Fillon “NaturKosovo”, projekt italian për mbrojtjen dhe përmirësimin e Via Dinarica
24/06/2022Bursa studimi të ofruara nga Ministria e Jashtme Italiane për vitin akademik 2022-2023. Aplikimet deri më 13 qershor 2022
13/06/2022Fare Cinema 2022: online deri më 19 qershor filmat e mëdhenj autorë italianë
06/06/2022Epidemia nga COVID-19 (Coronavirus): udhëzime nga autoritetet kosovare dhe italiane
03/06/2022Prishtinë: angazhimi italian në Kosovë në qendër të festimeve të 2 qershorit
28/05/2022Amb. De Riu: “Dialogu, një mundësi historike për të kthyer faqen. Liberalizimi i vizave për Kosovën nuk mund të presë më”

5