Kjo faqe web përdor cookies për të ofruar një përvojë më të mirë. Me vazhdimin e navigation pranon përdorimin e cookies nga ana jonë OK

Articoli

 

Articoli

Shkruaj parametrat për kërkim

DataPërshkrimi
30/09/2022Ambasada e Italisë në Prishtinë: shpallje konkursi për rekrutimin e një nëpunësi me kontratë për pozitën asistent administrativ
22/09/2022Itali-Kosovë, sfida e informimit. Marrëveshje mes agjencive Ansa dhe KosovaPress
15/09/2022Elezioni politiche 2022: le schede votate dovranno pervenire entro il 22 settembre (ore 16)
25/08/2022Elezioni per il rinnovo del Parlamento italiano (25 settembre 2022): voto all’estero per corrispondenza e reati elettorali
12/08/2022“Science, She Says! Award”: aplikimet deri më 13 shtator për njohjen e shkencëtareve të reja të shquara
08/08/2022Messaggio del Ministro degli Esteri Luigi Di Maio in occasione del 66esimo anniversario della tragedia di Marcinelle
02/08/2022Kosovë-Serbi, Amb. De Riu: Duhet moderim, Prishtina bën mirë me shtyerjen e masave
01/08/2022Elezioni politiche: c'è tempo fino al 24 agosto per i temporanei che intendono votare in Kosovo
01/08/2022Kosovë: Alessandro Mahmood në Festivalin e Dua Lipës "Sunny Hill" (5 gusht 2022)
26/07/2022Redukto, riciklo, ripërdor: dizajni italian i qëndrueshëm në ekspozitë në Prishtinë
25/07/2022"Reporterët e Rinj në Dialog": Program Trajnim për gazetarë në Itali (26/9 - 07/10). Aplikimet deri më 20 gusht
25/07/2022Iniziative di pace ed umanitarie: contributi a proposte di OOII ed enti pubblici italiani, domande fino al 30 novembre
25/07/2022Paqe, siguri dhe mbrojtje e të drejtave të njeriut: online “Bando Balcani” 2022, aplikimet deri më 30 shtator
25/07/2022Fassino (Kryetar i Komisionit të Punëve të Jashtme të Dhomës) për "Repubblica": "BE të hapë më në fund dyert për Ballkanin"
25/07/2022Intervistë e Amb. De Riu për KosovaPress. Fokusi: dialogu, liberal. i vizave, ngjarjet kulturore
22/07/2022Elezioni politiche 2022: indizione e opzione di voto in Italia fino al 31 luglio per gli iscritti AIRE
10/07/2022Bashkëpunim kulturor e akademik: kontribute për vizita në Itali e Kosovë nga hulumtues, profesorë, ekspertë dhe personalitete
29/06/2022Nënsekretari Della Vedova në Prishtinë: përkrah Kosovës në rrugëtimin e saj evropian
26/06/2022Fillon “NaturKosovo”, projekt italian për mbrojtjen dhe përmirësimin e Via Dinarica
24/06/2022Bursa studimi të ofruara nga Ministria e Jashtme Italiane për vitin akademik 2022-2023. Aplikimet deri më 13 qershor 2022

5