Kjo faqe web përdor cookies për të ofruar një përvojë më të mirë. Me vazhdimin e navigation pranon përdorimin e cookies nga ana jonë OK

Articoli

 

Articoli

Shkruaj parametrat për kërkim

DataPërshkrimi
25/07/2022 "Young Reporters in Dialogue": Training Program for Journalists in Italy (26/9 - 07/10). Applications till August 20
25/07/2022Iniziative di pace ed umanitarie: contributi a proposte di OOII ed enti pubblici italiani, domande fino al 30 novembre
25/07/2022Pace, sicurezza e tutela dei diritti umani: on-line il “Bando Balcani” 2022, domande fino al 30 settembre
25/07/2022Fassino (Presidente Commissione Affari Esteri della Camera) su "Repubblica": "L'UE apra finalmente le porte ai Balcani"
25/07/2022KosovaPress interview to Amb. De Riu. Focus on Dialogue, Visa Lib and Cultural Events
22/07/2022Elezioni politiche 2022: indizione e opzione di voto in Italia fino al 31 luglio per gli iscritti AIRE
10/07/2022Cooperazione culturale e accademica: contributi per visite in Italia e Kosovo di ricercatori, docenti, esperti e personalità
29/06/2022Nënsekretari Della Vedova në Prishtinë: përkrah Kosovës në rrugëtimin e saj evropian
26/06/2022Fillon “NaturKosovo”, projekt italian për mbrojtjen dhe përmirësimin e Via Dinarica
24/06/2022Bursa studimi të ofruara nga Ministria e Jashtme Italiane për vitin akademik 2022-2023. Aplikimet deri më 13 qershor 2022
13/06/2022Fare Cinema 2022: online deri më 19 qershor filmat e mëdhenj autorë italianë
06/06/2022Epidemia nga COVID-19 (Coronavirus): udhëzime nga autoritetet kosovare dhe italiane
03/06/2022Prishtinë: angazhimi italian në Kosovë në qendër të festimeve të 2 qershorit
28/05/2022Amb. De Riu: “Dialogu, një mundësi historike për të kthyer faqen. Liberalizimi i vizave për Kosovën nuk mund të presë më”
20/05/2022Deklaratë e shefave të misioneve të Francës, Gjermanisë, Italisë, Mbretërisë së Bashkuar dhe Shteteve të Bashkuara
19/05/2022Referendum abrogativi 2022: tutte le informazioni sui 5 quesiti e il voto per corrispondenza dall'estero
19/05/2022Kosova: homazh për Pasolinin, 4 filma autorë në "Kino Armata" në Prishtinë (24-27 maj)
17/05/2022Dita botërore kundër homofobisë, transfobisë dhe bifobisë (17 maj)
29/04/2022Muzika klasike: Ansambli Goffriller nga Katania për "Chopin Piano Fest" në Prishtinë
28/04/2022Gratë dhe Shkenca: Gabriella Greison homazh për Margherita Hack në Prishtinë (10 maj)

5