Questo sito utilizza cookie tecnici, analytics e di terze parti.
Proseguendo nella navigazione accetti l'utilizzo dei cookie.

Preferenze cookies
Bursa studimi të dhëna nga Italia: intervistat me 24 e 25 qershor 2024

Notizie e Comunicati Stampa

10 Jun 2024

“Fare Cinema”: filmat rekord mbërrijnë në Kosovë (18 -20 qershor)

Kthehet në Kosovë “Fare Cinema”, përmbledhja e Ministrisë së Punëve të Jashtme dhe Bashkëpunimit Ndërkombëtar të Italisë që promovon kinemanë...

Leggi di più

Portali Farnesina

Blocco Banner