Kjo faqe web përdor cookies për të ofruar një përvojë më të mirë. Me vazhdimin e navigation pranon përdorimin e cookies nga ana jonë OK

Articoli

 

Articoli

Shkruaj parametrat për kërkim

DataPërshkrimi
29/06/2022Nënsekretari Della Vedova në Prishtinë: përkrah Kosovës në rrugëtimin e saj evropian
26/06/2022Fillon “NaturKosovo”, projekt italian për mbrojtjen dhe përmirësimin e Via Dinarica
24/06/2022Bursa studimi të ofruara nga Ministria e Jashtme Italiane për vitin akademik 2022-2023. Aplikimet deri më 13 qershor 2022
13/06/2022Fare Cinema 2022: online deri më 19 qershor filmat e mëdhenj autorë italianë
06/06/2022Epidemia nga COVID-19 (Coronavirus): udhëzime nga autoritetet kosovare dhe italiane
03/06/2022Prishtinë: angazhimi italian në Kosovë në qendër të festimeve të 2 qershorit
28/05/2022Amb. De Riu: “Dialogu, një mundësi historike për të kthyer faqen. Liberalizimi i vizave për Kosovën nuk mund të presë më”
20/05/2022Deklaratë e shefave të misioneve të Francës, Gjermanisë, Italisë, Mbretërisë së Bashkuar dhe Shteteve të Bashkuara
19/05/2022Referendum abrogativi 2022: tutte le informazioni sui 5 quesiti e il voto per corrispondenza dall'estero
19/05/2022Kosova: homazh për Pasolinin, 4 filma autorë në "Kino Armata" në Prishtinë (24-27 maj)
17/05/2022Dita botërore kundër homofobisë, transfobisë dhe bifobisë (17 maj)
29/04/2022Muzika klasike: Ansambli Goffriller nga Katania për "Chopin Piano Fest" në Prishtinë
28/04/2022Gratë dhe Shkenca: Gabriella Greison homazh për Margherita Hack në Prishtinë (10 maj)
22/04/2022Referendum: c'è tempo fino all'11 maggio per i temporanei che intendono votare in Kosovo
07/04/2022Referendum abrogativi: c’è tempo fino al 17 aprile per gli AIRE che intendono votare in Italia
05/04/2022 Antonioni dhe tetralogjia e mos komunikimit: filma autor në "Kino Armata" (25-28 prill)
25/03/2022Deklaratë e shefave të misioneve të Francës, Gjermanisë, Italisë, Mbretërisë së Bashkuar, SHBA-së dhe BE-së
24/03/2022Bashkëpunimi për Zhvillim: nënshkruhet kontrata ndërmjet AICS dhe dy OJQ-ve për realizimin e projektit "NaturKosovo"
23/03/2022Deklaratë e përbashkët (Franca, Gjermania, Italia, MB, SHBA) për Kosovën
23/03/2022Premi e contributi in favore delle traduzioni in lingua straniera di opere italiane: domande fino al 6 maggio 2022

5