Questo sito utilizza cookie tecnici, analytics e di terze parti.
Proseguendo nella navigazione accetti l'utilizzo dei cookie.

Preferenze cookies

Përshëndetja e Ambasadorit Andreas Ferrarese në festimin për 4 nëntorin, Ditën e Bashkimit Kombëtar dhe Forcave të Armatosura

Ambasadori, Andreas Ferrarese mori pjesë në kremtimin për Festën e Bashkimit Kombëtar dhe Forcave të Armatosura.

Ambasadori kujtoi “punën e lavdërueshme të Forcave të Armatosura italiane në Kosovë”, duke i falënderuar ato për “sakrificat dhe përkushtimin e pakursyer për stabilitetin e vendit.”

Komandanti i KFOR-it, Gjen. Guglielmo Luigi Miglietta, falënderoi Sistemit italian për mbështetjen ndaj komunitetin vendor si dhe vlerësoi rritjen e kapaciteteve të Forcave tona të Armatosura për të bërë një sistem me të gjithë aktorët ndërkombëtarë dhe kombëtarë të angazhuar në skenarë gjithmonë më kompleks.

Ceremonia u mbajt në selinë e Multinational Stabilisation Unit, që është nën komanden e Kolonelit Paolo Coletta.