Questo sito utilizza cookie tecnici, analytics e di terze parti.
Proseguendo nella navigazione accetti l'utilizzo dei cookie.

Preferenze cookies

Vizita në Ambasadë e nxënësve të një shkollë fillore të Prishtinës

Sot, nxënësit e klasës së klasës së katërt të shkollës “Millenium i Tretë” vizituan Ambasadën tonë.

Ambasadori, Andreas Ferrarese u tregoi fëmijëve ambientet e Selisë së Ambasadës dhe Rezidencës. Ai gjithashtu u shpjegoi atyre se si është strukturuar një Ambasadë dhe cili është roli i një Ambasadori.