Questo sito utilizza cookie tecnici, analytics e di terze parti.
Proseguendo nella navigazione accetti l'utilizzo dei cookie.

Preferenze cookies

Ekspozita Quadriennale d’Arte 2020 FUORI

Kemi pritur kaq gjatë. Tani, për artin bashkëkohor italian, është koha për të dalë JASHTË. Ekspozita Quadriennale d’Arte 2020 FUORI, e kuruar nga Sarah Cosulich dhe Stefano Collicelli Cagol, paraqet 43 artistë, me shfaqje monografike dhe vepra të reja, duke rikthyer një imazh të paparë të artit italian në nivel ndërkombëtar.

FUORI është një çlirim nga çdo kufizim ose kategori që ka shfrytëzuar artin dhe individët në të kaluarën: JASHTË mendjes, JASHTË modës, JASHTË kohës, JASHTË shkallës, JASHTË lojës, JASHTË çdo gjëje, JASHTË vendit të duhur është ajo Quadrenniale arte 2020 dëshiron të jetë përmes punimeve dhe hulumtimeve të artistëve të paraqitur.

Ministria e Punëve të Jashtme dhe Bashkëpunimit Ndërkombëtar dhe rrjeti i saj i jashtëm bashkëpunojnë me Quadriennale në promovimin ndërkombëtar të artit bashkëkohor italian.