Questo sito utilizza cookies tecnici (necessari) e analitici.
Proseguendo nella navigazione accetti l'utilizzo dei cookie.

Njoftim – Pezullim i përkohshëm i shërbimeve konsullore

Për shkak të situatës pandemike, Zyra e vizave dhe shërbimet konsullore janë të kufizuara ekskluzivisht rastet urgjente dhe nevoja ekstreme, të vlerësuara nga kjo Ambasadë.

Rrethanat e tilla duhet të përshkruhen përmes email-it në adresat e mëposhtme:

për viza: visti.pristina@esteri.it 

për shërbime konsullore: consolare.pristina@esteri.it