Questo sito utilizza cookie tecnici, analytics e di terze parti.
Proseguendo nella navigazione accetti l'utilizzo dei cookie.

Preferenze cookies

Emergjenca COVID-19: pezullimi i përkohshëm i shërbimeve konsullore dhe të vizave për datën, 7 janar 2022

Pas disa rasteve pozitive të konstatuara në Ambasadë, Zyra e zizave dhe ajo konsullore do të jenë të mbyllura për publikun të premten, 7 janar 2022. Terminet e planifikuara për këtë ditë do të riprogramohen. Rihapja për publikun është planifikuar për të hënën, 10 janar 2022.