Questo sito utilizza cookie tecnici, analytics e di terze parti.
Proseguendo nella navigazione accetti l'utilizzo dei cookie.

Preferenze cookies

Njoftim publik për ofertën e sponsorizimeve me rastin e festimeve për Ditën e Republikës Italiane 2024

IMG_2967

Ambasada e Italisë në Prishtinë, me këtë njoftim publik dhe dokumentet e mëposhtme në bashkëngjitje, kërkon sponsorizime për realizimin e aktiviteteve në lidhje me festimet e Ditës së Republikës 2024. Subjektet e interesuara duhet ta dërgojnë ofertën e tyre deri më 6 maj 2024, sipas mënyrave të  paraqitura në dokumentet e publikuara më poshtë.